Masters 2019

Masters 8. turnaj

21. 12. 2018 Rubrika Masters 2019

K 8. turnaji se nás sešlo 8 a konečný výsledek je velkým příjemným překvapením. Poprve si vítězství v turnaji Maters užívá Adélka Poštulková! Ano, hned v úvodním kole Adélka poráží Martina Pelikána a když ve 3. kole poráží i Davida upevňuje si průběžné vedení. V posledním kole si své vedení pojiš´tuje remízou s Honzem Černým.

Masters 7. turnaj

7. 12. 2018 Rubrika Masters 2019

Na tomto turnaji se dařilo Martinu Pelikánovi, který se o první místo popral s Radimem Ondrou a posunul se opět blíže třetí příčce průběžného pořadí. Ve vedení tak stále s velkým náskokem zůstává David Pelikán, nahoru postupuje i Adélka Poštulková.

Masters 9. turnaj

4. 1. 2019 Rubrika Masters 2019

K 9. turnaji se sešlo 9 hráčů a nejlépe si vedl Jan Poštulka se čtyřmi výhrami. O půl bodu za ním skončil druhý Radim Ondra a třetí David Pelikán. Po dlouhé době bodoval 2 body Martin Poštulka a odsunul na 6. místo Martina Pelikána, kterému tak nedal zrovna hezký dárek k jeho dnešním narozeninám. V minulém kole slavila triumf Adélka a tentokrát přišlo zřejmě malé zklamání.

Masters 10. turnaj

19. 1. 2019 Rubrika Masters 2019

K 10. turnaji se sešlo 9 hráčů a hráček. Zvítězil Radim před Davidem a nečekaně se na třetí příčku propracoval Domča. Turnaj vůbec nevyšel Martinu Pelikánovi, který nakonec skončil na 5. místa za Honzou Černým. Ještě o něco hůře skončil Honza Poštulka, který prozatím drží 2. příčku v průběžném hodnocení. Boj o medailové pozice je stále otevřený a rozhodne se mezi Davidem, Radime, Martinem Pelikánem a Honzou Poštulkou.

Masters 11. turnaj

2. 2. 2019 Rubrika Masters 2019

K 11. turnaji se opět sešlo 9 hráčů a hráček. Zcela suverénní byl tentokrát David, který vyhrál všechny zápasy a udělal tak rozhodný krok k celkovém prvenství.. Druhou příčku si vybojoval Honza Poštulka, který podlehl jen Davidovi. Bronzovou příčku si vybojoval Malda a konečně řádně zabodoval. Odsunul na pomocné body na 4. příčku Martina Pelikána. Pátou příčku vybojovala Adélka.

Masters 12. turnaj

2. 3. 2019 Rubrika Masters 2019

Tentokrát se sešlo 8 hráčů a hráček a jelikož se nedostavil Radim využili toho jeho konkurenti v boji o konečné medailové umístění. Zvítězil Jan Poštulka a upevnil si průběžnou druhou příčku, hned za ním končí Martin Pelikán a David, kteří získali stejný počet bodů. Celé body získal konečně i Martin Poštulka a opět Jan Malík. Vůbec se tentokrát nedařilo Adélce a zůstala bez bodového zisku.

Průběžné pořadí

28. 4. 2019 Rubrika Masters 2019

Po 16. turnaji si vedoucí příčku udržuje David, ale o druhé místo velmi těsný souboj. Na 2. místo se prozatím probojoval Martine Pelikán Před Jana Poštulku, ale je to velmi těsné. Ale i ztráta čtvrtého Radima není nijak velká, takže ještě to bude hodně zajímavé. Na 5. místo se probojoval Domča s těsným náskokem před Honzou Černým. I na dalších místech je to velmi těsné, kromě Miry, který má velmi málo zápasů díky změně zaměstnání, kdy nestíhá turnaje.

Masters 13. turnaj

16. 3. 2019 Rubrika Masters 2019

Na turnaji se sešlo 9 hráčů a měl zajímavý průběh. Velmi dobře zahrál Domča, který hned v úvodu zvítězil nad Davidem a Honzou Poštulkou. Pak přišlo 3. kolo, kdy Domča prohrál s Martinem Pelikánem a jelikož v následujícím kole zase Martin prohrál s Davidem, v konečném účtování měl Domča, Martin a David stejný počet bodů a výher. Rozhodoval koeficient Bucholtz, kde byli pouze půl bodové rozdíly.

Masters 14. turnaj

30. 3. 2019 Rubrika Masters 2019

Na turnaji se sešlo 8 hráčů. Tentokrát chyběl minulý překvapivý vítěz Domča a tak David nenechal nic náhodě a když ztratil jen za remízu se svým otcem, jasně zvítězil. O další dvě místa bojovali Martinové a i když s jejich vzájemného duelu v posledním kole vyšel lépe Poštulka, nakonec skončil na 3. místě. Radim tentokrát celé body nezískal a jelikož v minulém kole chyběl ztratil průběžné 3. místo.

Masters 15. turnaj

13. 4. 2019 Rubrika Masters 2019

Na turnaji se sešlo 8 hráčů. David nadále pokračuje ve výborných výkonech a opět zvítězil. Zajistil si tak již celkové prvenství? To ještě asi ne, ale rozhodně má výbornou pozici. Dnešní pořadí turnaj na prvních 4. místech kopíruje průběžné pořadí soutěže. Páté místo vybojoval Honza Malík a získal tak 2 důležité body.. Po delší době se zúčastnil i Mira Jeřábek a dvakrát na turnaji zvítězil, takže ten šprtec za tu dobu nezapomněl.

Masters 16. turnaj

27. 4. 2019 Rubrika Masters 2019

Na turnaji se sešlo 9 hráčů. Opět je zde tvrdý boj vedoucí čtveřice o konečné medailové umístění. Turnaj však nevyšel Janu Poštulkovi a tak vítězství Martina Pelikána na turnaji jej odsunulo na 3. příčku soutěže právě za Martina. Druhé místo vybojoval Martin Poštulka Před Radimem, Davidem a Domčou. Již se škrtají některé horší výsledky a tak je velmi tesný souboj i o místa od 5. příčky. Závěr soutěže tak bude hodně zajímavý.

Masters 6. turnaj

24. 11. 2018 Rubrika Masters 2019

Na 6. turnaj přišlo 9 hráčů a s velkým style jej vyhrál Jan Poštulka, který v prvním utkání remizoval s Dominikem a pak již jen vyhrával. Druhou příčku víceméně šťastně vybojoval Martin Pelikán. Následovali pak tří bodový hráči kteří se seřadili následovně: 3. místo David, před Dominikem a Honzou Černým. Boj o přední příčky se tak hodně zdramatizoval.